Mannaz
Hand- en hartwerk

Hand- en hartwerk

Op deze pagina vind je een digitale neerslag van teksten, muziek en beeldend werk. Ik geloof dat kunstenaar zijn vooral te maken heeft met in verbinding staan met het heilige in mezelf en om me heen. Creëren is een manier om me uit te drukken, om een weg van buiten naar binnen te vinden en dat binnen ook weer naar buiten te brengen.

De vele voorsmaakjes van technieken en media die ik tijdens mijn schoolloopbaan in het Steineronderwijs heb gekregen, hebben een brede basis geboden vanwaaruit ik op onderzoek kon vertrekken. Dat onderzoek speelt zich telkens zowel in als buiten mezelf af: het is een onderzoek naar materialen, media, woorden en technieken enerzijds en het is een onderzoek naar wat er binnen in mij leeft en groeit dat absoluut een weg naar buiten wil vinden.

Een eervolle vermelding voor Vedic Art voelt hier op z’n plaats, als heldere verlichting op het pad van creëren en leven.

nl_NLNederlands